Bryne Casting

 

BRYNE CASTING

Bryne har spetskompetens inom gjutteknik och gjutna material. Vi har en unik produkt, LOOP, som tillsammans med våra tjänster erbjuder dig som gjuteri, eller användare av gjutna produkter, möjlighet att vidareutveckla din process eller produkt.

 

Vår ambition är att skapa hållbarhet, vilket vi gör genom att stärka din konkurrenskraft, genom att optimera produkt, process, material och kompetens.

 

Vår första egenutvecklade produkt på marknaden är analysverktyget LOOP. Verktyget kan på ett enkelt, snabbt och säkert sätt kvalitetssäkra din gjutprocess genom att verifiera kvaliteten på den smälta metallen inför gjutning. Vårt patenterade analysverktyg blev 2015 utsedd till årets innovation i Kronoberg 2015 och belönades 2017 med Silléns innovationspris som delades ut genom Svenska Gjuteriföreningen.Skärp dig med Bryne.

Vi arbetar tätt med tillverkande industri inom flera olika branscher. Bryne AB erbjuder assistans på plats i din produktion för att hitta lösningar och förbättringar i din process. Vi är experter inom heta processer och gjutning, men med vår breda kunskap är det få områden där vi inte kan tillföra värde till din process.

 

Bryne AB develops individuals, companies and products.

 

 

BRYNE AB

Åbogatan 1

SE-34371 Dio

Sweden

www.bryne.se - info@bryne.se