Karriär

 

 

Bryne är övertygade att framtida möjligheter skapas av våra medarbetares engagemang och delaktighet.

 

Bryne eftersträvar medarbetare som brinner för att utvecklas individuellt och som företag. Vi är unika i vår kunskap och mycket av kunskapen utbildar vi internt. På Bryne söker vi inte en viss kompetens - vi tror att varje individ har något unikt att erbjuda. Tveka inte att höra av dig om du vill bli en av oss.

 

Bryne står i alla lägen för långsiktighet, miljönytta och nytänkande. Vi arbetar kontinuerligt med studenter. Har du en idé eller vill veta mer om vad vi kan göra tillsammans, tveka inte att kontakta oss. Vi söker examensarbetare där Bryne AB har till ambition att ge studenten ett givande arbete. Tidigare studentsamarbete har varit mycket givande. Det roliga med studentarbete är att det sällan blir vad man tänkt – utan bättre!

 

Bryne arbetar också tätt med universitetet och institut där flera av våra medarbetare har utvecklat sitt kunnande parallellt med arbete. Som nyanställd så introduceras du till företaget genom en orienteringsperiod där du oavsett roll i företaget kommer arbeta praktisk med våra produkter och kunder.

 

Bryne AB har tagit fram en policy för examensarbete där du som student ska veta vad du kan förvänta dig av ett examensarbete hos Bryne, men också vad vi förväntar oss av dig. Förslag på examensarbete kommer vi på tillsammans – det är vår övertygelse att din kreativitet och skaparkraft på detta sätt bibehålls. Och det är vårt mål med studentmedarbetare.

 

Kontaktuppgifter hittar du här.

 

 

Skärp dig med Bryne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bryne AB develops individuals, companies and products.

 

 

BRYNE AB

Åbogatan 1

SE-34371 Dio

Sweden

www.bryne.se - info@bryne.se