Konstruktions-tjänster

Konstruktionstjänster

Våra konstruktionstjänster involverarar hela kedjan från en produktidé till färdig produkt. Utifrån kundbehovet erbjuder vi tjänster från rådgivande till genomförande av kompletta produktutvecklingscykler. Vi erbjuder också att rita eller modifiera en konstruktion till färdigt tillverkningsunderlag. Till vår hjälp  har vi  ett brett nätverk av tillverkande industrier som vi kan koppla på, allt för att du som kund ska få den bästa lösningen till din förfrågan.


I egen regi kan vi tillverka en prototyp efter din modell. För enklare geometrier gör vi det med egna resurser i vårt utvecklingscenter, men vid större eller mer avancerade konstruktioner har vi noga utvalda samarbetspartners så att vi alltid förser dig med det bästa alternativet. Steget mellan prototyp och tillverkning assisterar vi dig gärna så att valet av tillverkningsmetod passar dina krav och budget.

Är du intresserad av att lära dig mer om hur du kan använda additiv tillverkning (3D-printing) för prototyp- eller serietillverkning? I så fall finns vi här för dig – vi har kunskapen och erfarenheten att lära, utvärdera och tillverka. Vi kan förse dig med vilken metod som är lämplig att använda, vi kan assistera i konstruktionsfasen så att produktutformningen blir anpassad för additiv tillverkning. Vi tror att additiv tillverkning kan ge stora fördelar, framförallt om produkten anpassas efter metoden. Vårt konstruktionsstöd hjälper dig att tänka additivt redan i designfasen.

Skärp dig med Bryne.