Karriär


Bryne är övertygade om att framtida möjligheter skapas av våra medarbetares engagemang och delaktighet.


Bryne står i alla lägen för långsiktighet, miljönytta och nytänkande. Våra framtida möjligheter skapas genom  medarbetarnas engagemang och delaktighet . Vi vill skapa en grogrund för att medarbetare som brinner för att utvecklas individuellt ska kunna göra det  samtidigt som det stärker Bryne som företag.


Bryne besitter en bred och allsidig kunskap där lärande internt är ett konstant inslag i vardagen för varje medarbetare. Vi tror att varje individ har  något unikt att erbjuda oavsett utbildning och bakgrund.

Hör av dig om du vill bli en av oss!


Bryne arbetar också tätt med universitet och institut där flera av våra medarbetare har utvecklat sitt kunnande parallellt med arbete. Som nyanställd introduceras du till företaget genom en orienteringsperiod där du oavsett roll i företaget kommer arbeta praktisk med våra produkter och kunder.


Bryne har lång erfarenhet av  arbete  med studenter och finner det mycket givande. Har du en idé eller vill veta mer om vad vi kan göra tillsammans, tveka inte att kontakta oss. Det roliga med studentarbete är att det sällan blir vad man tänkt – utan bättre!


Bryne AB har tagit fram en policy för examensarbete där du som student ska veta vad du kan förvänta dig av ett examensarbete hos oss, men också vad vi förväntar oss av dig. Förslag på examensarbete kommer vi på tillsammans – det är vår övertygelse att din kreativitet och skaparkraft på detta sätt bibehålls.


Kontaktuppgifter hittar du här. Skärp dig med Bryne.